ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - LAVRIOSTONE

Μετάβαση στο περιεχόμενο


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιείται είτε από την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, είτε από τα ΕΛΤΑ είτε με άμεση παράδοση από την επιχείρησή μας.
Στο νομό Αττικής εντός 1-3 εργάσιμων ημερών από την Γενική Ταχυδρομική, το κόστος μεταφοράς είναι από 8€ και πάνω αναλόγως του πακέτου και του βάρους. Από τα ΕΛΤΑ στο νομό Αττικής εντός 1-4 εργάσιμων ημερών, το κόστος μεταφοράς είναι από 4€ και πάνω αναλόγως του πακέτου και του βάρους.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα εντός 2-5 εργάσιμων ημερών και από τις 2 εταιρείες, το κόστος μεταφοράς είναι από 14 € για την Γενική Ταχυδρομική και πάνω και  για τα ΕΛΤΑ από 6€ και πάνω.

Η παράδοση προϊόντων εκτός της Ελλάδας πραγματοποιούνται είτε από την Γενική Ταχυδρομική είτε από τα ΕΛΤΑ και έχουν ς εξής:
Στην Ευρώπη (χώρες της ΕΕ) εντός 3-6 εργάσιμων ημερών, το κόστος μεταφοράς είναι από 60€ και πάνω και για τα ΕΛΤΑ από 25€ και πάνω
Σε χώρες εκτός ΕΕ και στον υπόλοιπο κόσμο εντός 5-8 εργάσιμων ημερών, το κόστος μεταφοράς είναι από 60 € για την Γενική Ταχυδρομική και πάνω και 30€ και πάνω για τα ΕΛΤΑ.

Σημείωση: Οι παραγγελίες που γίνονται το Σαββατοκύριακο, υποβάλλονται σε επεξεργασία τη Δευτέρα το πρωί και παραδίδονται σύμφωνα με τις επιλογές παράδοσης ανά νομό / χώρα που αναφέρεται παραπάνω.
Επιστροφή στο περιεχόμενο