ΠΛΗΡΩΜΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ - LAVRIOSTONE

Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα LAVRIOSTONE δέχεται τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

Πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα: Πληρωμή με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα. Επιλέξτε "Πιστωτική Κάρτα". Κάντε κλικ στο "Place Order" και θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της Alpha Bank για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή.

Αποδεκτές πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners

Άμεση Τραπεζική Μεταφορά: Κάντε την πληρωμή σας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Χρησιμοποιήστε το Αναγνωριστικό παραγγελίας και το επώνυμό σας ως αναφορά πληρωμής. Η παραγγελία σας δεν θα αποσταλεί μέχρι να γίνει εκκαθάριση των χρημάτων στον λογαριασμό μας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η επιχείρηση LAVRIOSTONE έχει λάβει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις για να εγγυηθεί την καλύτερη δυνατή ασφάλεια των δεδομένων σας. Η ιστοσελίδα www.lavriostone.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL Alpha Bank για ασφαλή online συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο, όλες οι προσωπικές πληροφορίες, όπως τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας, το όνομα, οι διευθύνσεις, είναι κρυπτογραφημένα έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλάξουν κατά τη μεταφορά τους στο Internet.

Το πρωτόκολλο SSL (Secure Sockets Layer) είναι πλέον ένα παγκόσμιο πρότυπο Διαδικτύου για την πιστοποίηση ιστοσελίδων στους χρήστες του Διαδικτύου και για την κρυπτογράφηση δεδομένων μεταξύ χρηστών του Διαδικτύου και διακομιστών ιστού. Μια κρυπτογραφημένη επικοινωνία SSL απαιτεί όλες οι πληροφορίες που ανταλλάσσονται μεταξύ ενός πελάτη και ενός διακομιστή να κρυπτογραφούνται από το λογισμικό του αποστολέα και να αποκωδικοποιούνται από το λογισμικό του παραλήπτη. Με αυτόν τον τρόπο, τα προσωπικά δεδομένα προστατεύονται ενώ μεταφέρονται στο Διαδίκτυο. Επιπλέον, όλες οι πληροφορίες που αποστέλλονται μέσω πρωτοκόλλου SSL προστατεύονται από έναν μηχανισμό που επαληθεύει αυτόματα εάν έχουν αλλάξει αυτά τα δεδομένα ενώ μεταφέρονται.


Επιστροφή στο περιεχόμενο